Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa 800 intro ya koma vermekçok teşekkür ederim.özür dilerim ama bir sorum daha olacak.setler arasındaki pcm dosyaları farklımı oluyor ve bu setler arasında ritim çektiğim zaman drum ve perc inide çekiyorum ama bazen sorun oluyor okumakta.sound farkı veya eksiklikler çıkıyor.örneğin cym ile yazılmış ritimler olan set ile pro/drum/kit/y drum ile yazılmış ritimlerin bulunduğu set arasındaki pcm dosyaları farklımıdır.
Cevap: pa 800 intro ya koma vermek
çok teşekkür ederim.özür dilerim ama bir sorum daha olacak.setler arasındaki pcm dosyaları farklımı oluyor ve bu setler arasında ritim çektiğim zaman drum ve perc inide çekiyorum ama bazen sorun oluyor okumakta.sound farkı veya eksiklikler çıkıyor.örneğin cym ile yazılmış ritimler olan set ile pro/drum/kit/y drum ile yazılmış ritimlerin bulunduğu set arasındaki pcm dosyaları farklımıdır.