pa 800 bilenlere

• Konbuyu başlatan ismail05
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 3K

İyiki Doğdunuz :)

ismail05

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800 gem wk8se
pa 800 de ram de ne kadar boşluk kaldığını nereden öğreniyoruz

Cevap: pa 800 bilenlere

seti kaydedip bil.dan bakabilirsin pcm klasörüne sağ tıla boyutuna bak ram 64 mb ise 64 mb ı geçme...her seti yüklemeden önce pcm klasörünün boyutuna bu şekilde bakınız.

abi ben orgdan nereden bakıyoruz onu öğrenmek istiyorum

Sound' a bas ardından Record'a bas açılan sayfada ekranın altındaki sekmelerden sana göre en sağdakini tıkla orada yazar örnek "351 s." şeklinde oradaki rakamı 10'a böl yaklaşık 35.1 MB yerin var demektir

çok teşekkürler ılker kardeş bilmediğim bi kaç soru daha var merak ettiğim cevaplayabilirmisin acaba mesela diğer setlerden ses ritim drum kit ve pad ları bozmadan nasıl kendi setime yüklerim

O konular hakkında sitemizin pa800 bölümünde Pa800 eğitim cd si başlığı altında detaylı anlatım ve videolar var onlar yeterince bilgilendirecektir..

ben videodakileri yaptım ama yüklemiyor çoğu sesleri de ritimleride özellikle pad ları

Padler loop kitlerden oluşuyorsa okumaz..Padi oluşturan loop kiti kmp olarak yüklemen gerekir..Ritim ve ses basit yükleyeceğin sete gir sound klasörünü aç ses hangi klasördeyse seç ve kendi setindeki user klasörlerinden boş olan bir destinasyona load yap bu kadar basit.Ritimde ise bi kağıt kalem al ritmi oluşturan elementleri tek tek not al özellikle davul ve perc kitleri, onları da aynı şekilde load et ritme girip uygun kitleri yerlerine yerleştir ve bekleme modunda iken sağ üst tırnaktan write current style sekmesine tıklayarak kaydet hepsi bu..

sağolasın ılker kardeş biliyorum çok olacak ama bu kmp dosyaları dediğin nedir :( nerden bulup nasıl yüklerim