pa 80 mi ? 0r 700 v2 plus mu ?

İyiki Doğdunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
sizce hangisi daha iyi her bakımdan ben korg pa 55tr kullanıyorum ikisinden birine geçmeyi düşünüyorum hangisi daha iyidir sizce korg kullananlar korgtan şaşma diyor yamaha kullananlar yamaha al diyor anlamadım gitti

Cevap: pa 80 mi ? 0r 700 v2 plus mu ?

Pa 80 daha iyi ama ben eskidiği için or 700 alırdım.

düğüncüysen 55 tr de kal bence :) ama sıkıldıysan or 700 ilaç gibi gelecektir 80 devri bitti
800 desen anlarım

Nacizane düşüncem Yamaha or700 v2 plus ... PA 80 nin modası geçti. Yamaha or700 daha yeni bir alet. Sesleri ve tonları PA 80 den çok daha iyi. Düğüncüler için abi... Hatta daha pratik diyebilirim.

bencede or700

korg pa 80 derim,

sizce hangisi daha iyi her bakımdan ben korg pa 55tr kullanıyorum ikisinden birine geçmeyi düşünüyorum hangisi daha iyidir sizce korg kullananlar korgtan şaşma diyor yamaha kullananlar yamaha al diyor anlamadım gitti

hocam sana tavsiyem pa80 ve or700 ün fiyatları aynı. saundları farklı ikiside kendi dalında çok güzel aletler.. pa55ten geçiş olarak pa80 daha mantıklı enazından bildiğin alet menüler hemen hemen aynı. yamaha kullanımı zor geldi bana bilmiyorum çokta kullanmadım yorum yapmak istmiyorum. ''pa80 öldü, bitti, yokoldu'' sözlerine tamah etme pa80 enazında 5/6 sene daha gümbür gümbür gider.. ben geçen sene aldım pa80imi alet bebek gibi inan. tertemiz pırılpırıl rutuş yok kırık çizik yok.. alet alırken seçici olmalısın hemen karar verme. ben bandırmada oturuyorum giresundan aldım klavyeyi düşün yani. yinede sen bilirsin kolaylıklar şimdiden hayırlı olsun....

or 700 tabiki

bence pa80

cevaplar için teşekkür ederim çok teşekkür ederim hemde banada karışık geliyhor aslında yamaha menüsü kulalnmadım ama gittiğim yerlerde çağırıyorlardı sahneyi bana bıraktığıklarında onlar bile şaşırıyor sahipleri yani pa 80 daha kafama yattı pa 80 alırım ondan sonrada 800 de kalırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...