Pa 80 kart

CEVAT ÖZMEN

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
==== (MÜZİSYEN)====
bir arkadaşıma pa80 kart lazım elinde fazla olan dostlar uygun fiyata :)yardımcı olurlarsa sevinirim veya kendi kartını tamır eddirecek yer varmı teşekkürler

arkadaşın tlf: (05375906363)yaşar berber

Cevap: Pa 80 kart

dtl elektronik tamir ediyor 2 yil once 50 tl ye yaptirmistim bir arastir

bir arkadaşıma pa80 kart lazım elinde fazla olan dostlar uygun fiyata :)yardımcı olurlarsa sevinirim veya kendi kartını tamır eddirecek yer varmı teşekkürler

arkadaşın tlf: (05375906363)yaşar berber

cevat hocam aynı dert bendede var kartım bozuk yarısı çalışmıyor.. uygun fiyata bulabilirsem 16mb kart bende alıcam.. bilginize...

Arkadaşlar dogans41 niçkli bir üyemiz var İstanbul dan hem tamir ediyor hemde uygun kart satıyor Sitemizden kendisine özel mesaj ile de ulaşabilirsiniz adı Muzaffer dir adaşımdır ama ben değilim :) Saygılarımla,

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadarlar. pa80 konusunda pek bilgim yok. bi kart var bnde ama kaçlık olduğunu bilmiyorum. bunu nasıl anlarım???

arkadarlar. pa80 konusunda pek bilgim yok. bi kart var bnde ama kaçlık olduğunu bilmiyorum. bunu nasıl anlarım???

Sendeki kartı bir PA-80 orga tak formatla 14.20 yazarsa 16 MB dir 6 küsür yazarsa 8 MB dir Saygılarımla,

kartı formatlama şansım yok çnkü klavyede kullanıyorum içi dolu. başka yöntemle nasıl anlarım?

Bu alana bir cevap yazın...