Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa 80 FiLL1&FiLL2 yardımcevap veriyorum pa80 de tek ayar ile bütün fılleri aynı yapamssın bir rtim için geçerlidir bütün rtimlerin fııllerini tek tek ayarlaman gerek. 1 rtim için örnek- rtimini seçiyorsun ve fıll ayarlarını yapıyorsun ext deyip ana ekranda iken write deyip en altta bulunan -current style- seçip enterliyorsun rtimini orgu açıp kapanıncada aynı kalacaktır. artı rtimlerin sesini balansını vs ayarlarınıda yapıp currrent style enter ettinizmi isayarladığınız gibi kalr rtimler kimi arkadaşlar ritimlerin ses balanslarından şikayetçi bu şekil yaparak ayarlar ritimler arsında eşitlene bilir saygılarr....
Cevap: Pa 80 FiLL1&FiLL2 yardım
cevap veriyorum pa80 de tek ayar ile bütün fılleri aynı yapamssın bir rtim için geçerlidir bütün rtimlerin fııllerini tek tek ayarlaman gerek. 1 rtim için örnek- rtimini seçiyorsun ve fıll ayarlarını yapıyorsun ext deyip ana ekranda iken write deyip en altta bulunan -current style- seçip enterliyorsun rtimini orgu açıp kapanıncada aynı kalacaktır. artı rtimlerin sesini balansını vs ayarlarınıda yapıp currrent style enter ettinizmi isayarladığınız gibi kalr rtimler kimi arkadaşlar ritimlerin ses balanslarından şikayetçi bu şekil yaparak ayarlar ritimler arsında eşitlene bilir saygılarr....