Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa 80 de padlara insan sesi nasil atanirklavyesever arkadaşım bu pad konusuna bende çok uğraştım ama dediğin gibi bende yapamadım. kitlerdeki sesleri pad'lere getiremiyorsun. kendi içindeki orijinal seslerin dişinda bişi olmuyor. ama menü-input/pad tıkladıktan sonra sayfa 23 te pad1 karşısına gelen yerde tempo tekerleğini sonlara doğru çevirince fx:cc12, intfxsw1 gibi seçenekler var. birde sayfa 22 de internal fx: inpset01 var muhtemelen buralardan bir ayarlama yaparak insan sesleri olan kitlere ulaşılıyor. ama nasıl diyeceksin bende bilmiyorum. şu meşhur new pad yazısını ne yaptıysam hiç bir sayfada göremedim. sazgurubu arkadaşlar tekrardan adım adım bu konunun çözümünü yazarlarsa minnettar olurum. bende pa80 ver: 3,06 var saygılar selamlar
Cevap: pa 80 de padlara insan sesi nasil atanir
klavyesever arkadaşım bu pad konusuna bende çok uğraştım ama dediğin gibi bende yapamadım. kitlerdeki sesleri pad'lere getiremiyorsun. kendi içindeki orijinal seslerin dişinda bişi olmuyor. ama menü-input/pad tıkladıktan sonra sayfa 23 te pad1 karşısına gelen yerde tempo tekerleğini sonlara doğru çevirince fx:cc12, intfxsw1 gibi seçenekler var. birde sayfa 22 de internal fx: inpset01 var muhtemelen buralardan bir ayarlama yaparak insan sesleri olan kitlere ulaşılıyor. ama nasıl diyeceksin bende bilmiyorum. şu meşhur new pad yazısını ne yaptıysam hiç bir sayfada göremedim. sazgurubu arkadaşlar tekrardan adım adım bu konunun çözümünü yazarlarsa minnettar olurum. bende pa80 ver: 3,06 var saygılar selamlar