Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa 80 de padlara insan sesi nasil atanirBen sadece sizin dediginiz gibi padlarda mevcut olan insan seslerini bulabildim mesala gulme sesi gibi ama kitlerdeki tamam mi devam mi hazirmiyiz gibi sesleri padlere eklemeyi basaramadim yardimlariniz icin cok tesekkurler ama ben yapamiyorum benim pek bu pad konusunda tecrubem yok sanirim o yuzden boyle oluyor ilginiz ve alakaniz icin cok tesekkur ederim ustadim saygilar
Cevap: pa 80 de padlara insan sesi nasil atanir
Ben sadece sizin dediginiz gibi padlarda mevcut olan insan seslerini bulabildim mesala gulme sesi gibi ama kitlerdeki tamam mi devam mi hazirmiyiz gibi sesleri padlere eklemeyi basaramadim yardimlariniz icin cok tesekkurler ama ben yapamiyorum benim pek bu pad konusunda tecrubem yok sanirim o yuzden boyle oluyor ilginiz ve alakaniz icin cok tesekkur ederim ustadim saygilar