Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa 80 boş diskete ritim ve set nasıl yüklenir ACİLL yardım!!!!Soruya biraz ek yapayım Mevcut setin üzerine ritim ve ses editleri yaptın orgun üzerinde kullanıyorsun ama disketindeki yada hd nin içinde senin yaptığın editli ritimler ve sesler yok bu yaptıklarını diskete set halinde yada tek tek nasıl alırız ki; yarın öbürgün editlediklerimin üzerine yanlışlıkla yada bilerek bişeyler yüklersem disketten yükleyebileyim. Arkadaşında sorusu buna benzer bişey o şuan orgun üzerindeki set yada ritimleri diskete copy yapmak istiyor.
Cevap: Pa 80 boş diskete ritim ve set nasıl yüklenir ACİLL yardım!!!!
Soruya biraz ek yapayım Mevcut setin üzerine ritim ve ses editleri yaptın orgun üzerinde kullanıyorsun ama disketindeki yada hd nin içinde senin yaptığın editli ritimler ve sesler yok bu yaptıklarını diskete set halinde yada tek tek nasıl alırız ki; yarın öbürgün editlediklerimin üzerine yanlışlıkla yada bilerek bişeyler yüklersem disketten yükleyebileyim. Arkadaşında sorusu buna benzer bişey o şuan orgun üzerindeki set yada ritimleri diskete copy yapmak istiyor.