Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA 4X icin nasil set ve hangi set yüklenir acil yardimKardes Korg vox nerde linki varmidir SD cart in fiyati nedir ve o karti aldiktan sonra ce setinden haric baska bir ücretsiz set calistiramazmiyiz? mesela diger Korg PA serileri gibi? Birde begendigimiz bu set dosyalarin icindeki dateilari teeeeek tek yükleme mecburiyetinde isek bayagi bir saaaaaatler alacak desenize, bu 4x te artik hep böylemi yükleme mecburiyetindeyiz yoksa daha alet yeni diye simdilikmi böyle olacak. Arkadaslar beni sogutmayin bu güzelim ve pahali aletten yaa simdiden sogar gibiyim, keske almadan önce daha iyi inceleseydim daha dün almistim
Cevap: PA 4X icin nasil set ve hangi set yüklenir acil yardim
Kardes Korg vox nerde linki varmidir SD cart in fiyati nedir ve o karti aldiktan sonra ce setinden haric baska bir ücretsiz set calistiramazmiyiz? mesela diger Korg PA serileri gibi? Birde begendigimiz bu set dosyalarin icindeki dateilari teeeeek tek yükleme mecburiyetinde isek bayagi bir saaaaaatler alacak desenize, bu 4x te artik hep böylemi yükleme mecburiyetindeyiz yoksa daha alet yeni diye simdilikmi böyle olacak. Arkadaslar beni sogutmayin bu güzelim ve pahali aletten yaa simdiden sogar gibiyim, keske almadan önce daha iyi inceleseydim daha dün almistim