Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA 4X icin nasil set ve hangi set yüklenir acil yardimİlkay 1 kardeşim.. Bende pa4x kullanıyorum... Sen klavye yi sıfır aldıysan zaten bayi klavyeye (ce kilitli) SD kart takıyor.. Sonra orjinal tr13 pa 4x seti yüklüyor veriyor.. Tr 13 set bi onbeş gün önce Update oldu.. Ayrıca orjinal os. Da 1.1.3 le Korg vox güncelleme lerde Update oldu.. Yani klavye ilk os 2015 den 2016 ile yenilendi.. Tabi klavye çok yeni olduğu için kilitli set çalışmaları yapanlar var..baju gibi Vs...bekliyoruz alet kalite.. Yeni olması sebebiyle tabiki belli bi zaman bişeyler çıkacak.. Yani klavye ye 900 ün 3x in seslerini setini yüklersin ama amaç 4x in soundunu alamazsın bence orjinal set le idare et.. Orjinal set teki sesler de mükemmel.. Senin başka set yokmu demen biraz sabırlı ol ok...
Cevap: PA 4X icin nasil set ve hangi set yüklenir acil yardim
İlkay 1 kardeşim.. Bende pa4x kullanıyorum... Sen klavye yi sıfır aldıysan zaten bayi klavyeye (ce kilitli) SD kart takıyor.. Sonra orjinal tr13 pa 4x seti yüklüyor veriyor.. Tr 13 set bi onbeş gün önce Update oldu.. Ayrıca orjinal os. Da 1.1.3 le Korg vox güncelleme lerde Update oldu.. Yani klavye ilk os 2015 den 2016 ile yenilendi.. Tabi klavye çok yeni olduğu için kilitli set çalışmaları yapanlar var..baju gibi Vs...bekliyoruz alet kalite.. Yeni olması sebebiyle tabiki belli bi zaman bişeyler çıkacak.. Yani klavye ye 900 ün 3x in seslerini setini yüklersin ama amaç 4x in soundunu alamazsın bence orjinal set le idare et.. Orjinal set teki sesler de mükemmel.. Senin başka set yokmu demen biraz sabırlı ol ok...