Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: PA 4X e dokunmaya başladım hayırlı olsun şimdiden ama 2yıl rahatsınız 2 yıl sonra allah muhafaza ana kartta bir sıkıntınız olursa işiniz çok zor tamiri yok direkt anakart degişiyor sanırım 2500 yada 3000 bin civarı bir para söz konusu inşallah hiç bir arıza yaşamazsınız 800 ve diger segmentlerde bu sorun yok ana kart tamir edilebiliyor ben 3x kullanıyorum sorun yok ama 4x asla düşünmüyorum zasten aletlerimizide yok parasına alıp 4x almanın mantıgıda yok alıcılara şimdiden hayırlı olsun inşallah kazasız kullanmak nasip etsin güle güle kullanın
Cevap: PA 4X e dokunmaya başladım
hayırlı olsun şimdiden ama 2yıl rahatsınız 2 yıl sonra allah muhafaza ana kartta bir sıkıntınız olursa işiniz çok zor tamiri yok direkt anakart degişiyor sanırım 2500 yada 3000 bin civarı bir para söz konusu inşallah hiç bir arıza yaşamazsınız 800 ve diger segmentlerde bu sorun yok ana kart tamir edilebiliyor ben 3x kullanıyorum sorun yok ama 4x asla düşünmüyorum zasten aletlerimizide yok parasına alıp 4x almanın mantıgıda yok alıcılara şimdiden hayırlı olsun inşallah kazasız kullanmak nasip etsin güle güle kullanın