Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: pa 3x set yükleme sorunuZaten pa800 den kullanım açısından çok bir farkı yok , 800 le çok şükür çok iş yaptım verdiğim para helal olsun dedim hep kendime ama tatmin oldummu ?Pa3x le inanılmaz keyif alıyorum , dün gece 03.00 kadar ritm yazdım , hala içimde bişeyler var , akşam eve gideyim devam edicem. Saund muhteşem , aletin tipi beni ego olarak çok tatmin etti.Hele bir vocaller yaptık arkadaşla , program yapmak için can atıyorum her seferinde.Fakat özellikle söylüyorum evli bir insan olarak , bir daha bu paraları asla vermem bir orga ( ne kadar büyük konuşmak istemesemde )
Cevap: pa 3x set yükleme sorunu
Zaten pa800 den kullanım açısından çok bir farkı yok , 800 le çok şükür çok iş yaptım verdiğim para helal olsun dedim hep kendime ama tatmin oldummu ?
Pa3x le inanılmaz keyif alıyorum , dün gece 03.00 kadar ritm yazdım , hala içimde bişeyler var , akşam eve gideyim devam edicem. Saund muhteşem , aletin tipi beni ego olarak çok tatmin etti.
Hele bir vocaller yaptık arkadaşla , program yapmak için can atıyorum her seferinde.
Fakat özellikle söylüyorum evli bir insan olarak , bir daha bu paraları asla vermem bir orga ( ne kadar büyük konuşmak istemesemde )