Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Öncelikle nazik yorumunuz için teşekkür ederim.Benim amacım kimseyi gömmek değil.Öncelikle ben kendimi size anlatayım.Ben aranjörüm ve bir çok müzik albümlerinde imzam var.Müziği para için değil sevdiğim için yapıyorum.Sanatçı seslerini istediğiniz sanatçıdan çıkarın paylaşın teşekkür edelim.Ama soundları bozarak müziği ezerek içerisinde vokal bırakarak değil.Benim amacım insanlar düğünlerde salonlarda programlarda istedikleri soundlarda kalitelerde şarkılar söylesin diye.Ticarete gelince.Bu işi parayla yapanlara sözüm yok tabiki ama orjınal altyapı diyerek soundları bozup altından klavye sesleri çıkıyorsa bu adam kandırmaktır. kimse kusurabakmasın.paylaşımlarıma gelince ben kimseyi kandırmıyorum her hangi bir karşlılık da beklemiyorum.bir eser için günlerce arkadaşlarımla birlikte çalışıyorum.Çalışmaya ve paylaşmayada devam edeceğim.Ve bir sonraki yıldız tilbe eseri sözümün arkasında olduğumun kanıtıdır..Teşekkür ederim..Oğuz Gündoğdu
Öncelikle nazik yorumunuz için teşekkür ederim.Benim amacım kimseyi gömmek değil.Öncelikle ben kendimi size anlatayım.Ben aranjörüm ve bir çok müzik albümlerinde imzam var.Müziği para için değil sevdiğim için yapıyorum.Sanatçı seslerini istediğiniz sanatçıdan çıkarın paylaşın teşekkür edelim.Ama soundları bozarak müziği ezerek içerisinde vokal bırakarak değil.Benim amacım insanlar düğünlerde salonlarda programlarda istedikleri soundlarda kalitelerde şarkılar söylesin diye.Ticarete gelince.Bu işi parayla yapanlara sözüm yok tabiki ama orjınal altyapı diyerek soundları bozup altından klavye sesleri çıkıyorsa bu adam kandırmaktır. kimse kusurabakmasın.paylaşımlarıma gelince ben kimseyi kandırmıyorum her hangi bir karşlılık da beklemiyorum.bir eser için günlerce arkadaşlarımla birlikte çalışıyorum.Çalışmaya ve paylaşmayada devam edeceğim.Ve bir sonraki yıldız tilbe eseri sözümün arkasında olduğumun kanıtıdır..Teşekkür ederim..
Oğuz Gündoğdu