Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: ORG ile şarkılar nasıl çalınır ? Ders videoları . Satın Lost. Orada gördüğün orgu ben çalmıyorum.Program yazdığım notaları kendi otamatik olarak çalıyor.Bu sayfa yeni öğrenenler için açılmış olduğundan tabiiki notalar basite indirgenmiş. Dolayısıyla da basit olarak çalıyor. Dediğim gibi ben 45 yıllık profesyonelim.Ama burada kendimi göstermek için canlı çalmama gerek yok ; çünkü format o değil. Kimsenin de benim ne kadar iyi veya kötü çaldığımla ilgileneceğini sanmıyorum.Benim gayem yeni başlayanlara biraz olsun yardımcı olmak . İyi günler dilerim. Saygılarımla.
Cevap: ORG ile şarkılar nasıl çalınır ? Ders videoları .
Satın Lost. Orada gördüğün orgu ben çalmıyorum.Program yazdığım notaları kendi otamatik olarak çalıyor.Bu sayfa yeni öğrenenler için açılmış olduğundan tabiiki notalar basite indirgenmiş. Dolayısıyla da basit olarak çalıyor. Dediğim gibi ben 45 yıllık profesyonelim.Ama burada kendimi göstermek için canlı çalmama gerek yok ; çünkü format o değil. Kimsenin de benim ne kadar iyi veya kötü çaldığımla ilgileneceğini sanmıyorum.Benim gayem yeni başlayanlara biraz olsun yardımcı olmak . İyi günler dilerim. Saygılarımla.