Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: org dersi videoları bulamadımArkadaşlar ben nota öğrenmeden org çalmak istiyorum. Hobi amaçlı olduğundan nota öğrenmek istemiyorum ve zor geliyor bana. Nota bilmeden öğrenmenin bir tekniği varıdır. 2 Aydır yaptığım tek şef farklı parkmak egzersizleri üzierinde çalışmak ve parmaklarımı ritim olmadan hızlandırmak. Şu an bir kaç şarkının sadece bir kaç yerini çıkartabiliyorum. Nota öğrenmeden çalmak için parmaklarımın yeterince hızlanmasımı gerekyor. Nasıl bir yol ve metod izlemeliyim. Günde 1-1,5 saat parmak egzersizi yapıyorum. Parmaklarımın hızlanması ne kadar zaman alır acaba.
Cevap: org dersi videoları bulamadım
Arkadaşlar ben nota öğrenmeden org çalmak istiyorum. Hobi amaçlı olduğundan nota öğrenmek istemiyorum ve zor geliyor bana. Nota bilmeden öğrenmenin bir tekniği varıdır. 2 Aydır yaptığım tek şef farklı parkmak egzersizleri üzierinde çalışmak ve parmaklarımı ritim olmadan hızlandırmak. Şu an bir kaç şarkının sadece bir kaç yerini çıkartabiliyorum. Nota öğrenmeden çalmak için parmaklarımın yeterince hızlanmasımı gerekyor. Nasıl bir yol ve metod izlemeliyim. Günde 1-1,5 saat parmak egzersizi yapıyorum. Parmaklarımın hızlanması ne kadar zaman alır acaba.