Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: org dersi videoları bulamadımBeyni ikiye bölmek ile ilgili etüdler Beyer metodunda. Youtube da no1 den itibaren sıralı videolarıda var. No1 den başlayarak yapmalısın.Benim sana nacizane biriki tavsiyem şunlar olur; bu iş tamamen tekrarla alakalı, sihirli kelime "yavaş". Yani tüm etüdleri, çalışmaları önce çok düşük metronomlarda yapmalısın ve yeterince tekrardan sonra rahat şekilde yapabildiğini göreceksin. Etüdün zor ve karışık olması çok onemli değil, sadece öğrenme zamanını biraz uzatacaktır. Bazı üstadlar Kromatik antremanın hasıdır der ve ben çok faydasını görüyorum. Sağ el, sonra sol el, sonra ikisi birlikte bol bol kromatik çalışmanı öneririm.
Cevap: org dersi videoları bulamadım
Beyni ikiye bölmek ile ilgili etüdler Beyer metodunda. Youtube da no1 den itibaren sıralı videolarıda var. No1 den başlayarak yapmalısın.
Benim sana nacizane biriki tavsiyem şunlar olur; bu iş tamamen tekrarla alakalı, sihirli kelime "yavaş". Yani tüm etüdleri, çalışmaları önce çok düşük metronomlarda yapmalısın ve yeterince tekrardan sonra rahat şekilde yapabildiğini göreceksin. Etüdün zor ve karışık olması çok onemli değil, sadece öğrenme zamanını biraz uzatacaktır. Bazı üstadlar Kromatik antremanın hasıdır der ve ben çok faydasını görüyorum. Sağ el, sonra sol el, sonra ikisi birlikte bol bol kromatik çalışmanı öneririm.