Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: or700v2plus & a2000v2plus kullananlar edit bilen yardım...Cem şu an iş yerindeyim fakat sana tarif edeyim, kendin yaparsın. Ritmi aç ve çalıştır. Ekranın hemen solundaki mixin console tuşuna bas, ekranın altında ses sürgüleri çıkar, drum - perc - bass -cord1 cord2..... diye gider, bunları kulak zevkine göre ayarla, mesela davullar fazla önde olsun istersen, drum volümünü yükselt, bass az çıksındersem bası kıs, veya akumpanyaları kıs. Bunları ayarladıktan sonra, sol tarafta function tuşu var ona bas. sağ üstteki seçeneği seç, çıkan menüde song , styl, pad seçeneği vardır. Sen styl yani ritim seçeneğini seç. Çıkan sayfanın sağ tarafında save sekmesi görülür, onu seç ve ritmini ister üstüne ister usb ye editli olarak kaydet. Hadi Kolay gelsin....
Cevap: or700v2plus & a2000v2plus kullananlar edit bilen yardım...
Cem şu an iş yerindeyim fakat sana tarif edeyim, kendin yaparsın. Ritmi aç ve çalıştır. Ekranın hemen solundaki mixin console tuşuna bas, ekranın altında ses sürgüleri çıkar, drum - perc - bass -cord1 cord2..... diye gider, bunları kulak zevkine göre ayarla, mesela davullar fazla önde olsun istersen, drum volümünü yükselt, bass az çıksındersem bası kıs, veya akumpanyaları kıs. Bunları ayarladıktan sonra, sol tarafta function tuşu var ona bas. sağ üstteki seçeneği seç, çıkan menüde song , styl, pad seçeneği vardır. Sen styl yani ritim seçeneğini seç. Çıkan sayfanın sağ tarafında save sekmesi görülür, onu seç ve ritmini ister üstüne ister usb ye editli olarak kaydet. Hadi Kolay gelsin....