Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: or700v2 plusArkadaşlar konuya düşüncelerimi paylaşma adına müdahil olma ihtiyacı hissettim..Org teknolojisi çok gelişti kelimesi yanlış olur çok değişti.Eskiden hazır gümbür gümbür tonlanmış sesler,birkaç ayar olanağı ve iş bitiyordu..Şimdi sesler yeni nesil orglarda nerdeyse ham şekliyle fabrikadan çıkmakta.Org kullanıcısı inanılmaz efekt imkanlarıyla aradıkları sesleri bulabilecek durumda..Ben aslında bu konuyu çok olumlu buluyorum müzikten anlamayan insanların müzisyenim diye geçinmesinin önüne geçecektir bu.Yanlış anlaşılmasın bu ayarlar konusunda sıkıntı duyanlar müzikten anlamıyor demiyorum yalnız biz tembeliz.Üşeniyoruz.Geçen epey oldu aslında,bir arkadaş or700 elektro sesi demosu paylaşmış çok güzeldi ben yapmaya çalıştım biraz oldu ama üşendim üzerinde durmadım yani olay bu.Eğer bu işten ekmek yiyorsak çalışacağız kafa patlatacağız artık teknoloji çağındayız bu işin lamı cimi kalmadı öğreneceğiz.30 yaşından sonra bilgisayar kullanmasını öğrendim iş sıkıya binince..İsteyince oluyor.
Cevap: or700v2 plus
Arkadaşlar konuya düşüncelerimi paylaşma adına müdahil olma ihtiyacı hissettim..
Org teknolojisi çok gelişti kelimesi yanlış olur çok değişti.Eskiden hazır gümbür gümbür tonlanmış sesler,birkaç ayar olanağı ve iş bitiyordu..Şimdi sesler yeni nesil orglarda nerdeyse ham şekliyle fabrikadan çıkmakta.Org kullanıcısı inanılmaz efekt imkanlarıyla aradıkları sesleri bulabilecek durumda..Ben aslında bu konuyu çok olumlu buluyorum müzikten anlamayan insanların müzisyenim diye geçinmesinin önüne geçecektir bu.Yanlış anlaşılmasın bu ayarlar konusunda sıkıntı duyanlar müzikten anlamıyor demiyorum yalnız biz tembeliz.Üşeniyoruz.Geçen epey oldu aslında,bir arkadaş or700 elektro sesi demosu paylaşmış çok güzeldi ben yapmaya çalıştım biraz oldu ama üşendim üzerinde durmadım yani olay bu.Eğer bu işten ekmek yiyorsak çalışacağız kafa patlatacağız artık teknoloji çağındayız bu işin lamı cimi kalmadı öğreneceğiz.30 yaşından sonra bilgisayar kullanmasını öğrendim iş sıkıya binince..İsteyince oluyor.