Konuya cevap cer

Cevap: or700v2 plus

arkadaş senin bu sıkıntılarını ben her zaman dile getirdim bende yıllardır yamaha kullanıyorum evet dogrusu bu paraya bu alet gerçekten çok iyi pa80 in ölüsü 2000 tl sen sıfır alıyorsunbu paraya fazla bişey artık bende beklemiyorum dogrusu bu alet bu kadar sazı da macunuda bu pa800 2.eli 3500tldolu bi aletin yani 2bucuk tane alıyorsun or700v2 den bölde bi fiat farkı var aralarında koca bir uçurum  açıkcası yamahada  dügünlerde gerçekten iyi bir performans sunuyor kullanıcıya bende dügün çalıyorum bana göre fena degil eleoktrolar birazda sen işlersen bayagı iyi oluyor davullar dabrukalarçok iyi bence esası fiatı bu paraya bu performans bence çok iyi adam 4000tl veriyor  800e dügünde oda sende aynı parayı alıyorsun kimse demiyor o adam 800 ile çalıyor diye  bence önçelikle aleti birazda sen kurcala ritmleri sesleri çok degişecektir göreceksin neka para oka köfte   genede saol yamaha  fakir müzisyenin dostu sende olmassan yanmışız biz kim verecek o paraları korg.a  ha bide parayı verecen sorada setleri begenmeyim satın alacan buda var

Geri