Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Or700v2 plus 23 adet yenı rıtım (edıt ve yeni)Ben hemen hepsini tek tek denedim.İşin doğrusu uğraş için teşekkürler kardeşim bir sen kaldın zaten bende çok yakında a2000e geçiyorum artık...ve sen beni az çok biliyorsun ritimlerimi bendekilerin hepsiile aynı ritimler dediğin gibi yeni ritim yok sadece güzel editler var bana yaramadı ama bir çok arkadaşa yarıcak bend e or 700e gelincek en son ritimler yüklü herkes kesinlikle indirsin derim bunları ellerine sağlık...
Cevap: Or700v2 plus 23 adet yenı rıtım (edıt ve yeni)
Ben hemen hepsini tek tek denedim.İşin doğrusu uğraş için teşekkürler kardeşim bir sen kaldın zaten bende çok yakında a2000e geçiyorum artık...ve sen beni az çok biliyorsun ritimlerimi bendekilerin hepsiile aynı ritimler dediğin gibi yeni ritim yok sadece güzel editler var bana yaramadı ama bir çok arkadaşa yarıcak bend e or 700e gelincek en son ritimler yüklü herkes kesinlikle indirsin derim bunları ellerine sağlık...