Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: or700v2 ney kanun ve ud demorica ederim kanun demoları ağırlıkta buldum ney ve ud demo bulamadım demoları arasında ama size fikir vermek açısından rahatlıkla söyleyebilirimkiben a1000tr kullanıyorum ve sesler a1000tr de mevcut ve çok iyi yazılmış sesler ki v2 de daha iyi yazılmış olduğunu düşünürsek çok iyi sesler olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.buyrun bi tanede bu var. ki hatırladığım kadarıyla mandallı kanun sesi bile mevcut v2 de.
Cevap: or700v2 ney kanun ve ud demo
rica ederim kanun demoları ağırlıkta buldum ney ve ud demo bulamadım demoları arasında ama size fikir vermek açısından rahatlıkla söyleyebilirimki
ben a1000tr kullanıyorum ve sesler a1000tr de mevcut ve çok iyi yazılmış sesler ki v2 de daha iyi yazılmış olduğunu düşünürsek çok iyi sesler olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.buyrun bi tanede bu var. ki hatırladığım kadarıyla mandallı kanun sesi bile mevcut v2 de.