Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Aslında ben bu işi rtim den ibaret birşey sanıyordum ama daha sonra dinlediğimde Çarşambayı Selaldı Türküsü nün çalındığını gördüm. Arkadaşlar bu Türkü de gerçek anlamda taşmalar var örneğin Çarşambayı selaldı derken 4 zamanlı değil 5 zamanlı bir ölçü olduğunu görürsünüz gerisi 4 zamanlıdır dolayısıyla daha doğrusu sizlerin 4/4 lük diye bildiğiniz ritimlerle bu Türkü çalındığında her kuble de bir vuruşluk bölümünün taştığını görürsünüz. Bu nedenle aksayan ritmi tersten devam etmek veya başlangıç noktasını yakalamak birhayli meziyet ister bir çoğu bu açıyı Atak ile kapatır ki doğru olanda bence budur. Birde şuna deyinmeden duramayacağım kimse kusuruma bakmasın lütfen sayısız Piyanist arkadaşımızın 4/4'lük diye bildiği herşey aslında 8/8'liktie bu nedenle ben sadece 4 zamanlı veya 5 zamanlı demekle yetindim. Saygılarımla,