Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: or700 v2 ile GW-8 arasında kaldım lütfen yardım..madem roland'çısın sana sorayım o zaman dostumgw-8 de aynı yamaha or 700'deki gibi chip vs taktırmamız gerekiyor mu yoksa Türk sesler aletin orjinalinde mi var ?bir de usb'den ritim atabiliyor muyuz ? ritim, midi vs paylaşımı piyasada yamaha kadar çok mu ?+ ilave CENTER CANCEL diye bir özellik varmış GW-8'de herhangi bir mp3'ü atıp bu tuşa bastığınızda vokali tamamen kesip şarkının sadece alt yapı ile çalmasını sağlıyormuş. Bu doğru mu ? Sorunsuz şekilde çalışıyor mu bu özellik ? ve bu özellik YAMAHA OR 700 V2 'de var mı ?Belki biraz fazla oldu ama yardımınıza ihtiyacım var.
Cevap: or700 v2 ile GW-8 arasında kaldım lütfen yardım..
madem roland'çısın sana sorayım o zaman dostum
gw-8 de aynı yamaha or 700'deki gibi chip vs taktırmamız gerekiyor mu yoksa Türk sesler aletin orjinalinde mi var ?
bir de usb'den ritim atabiliyor muyuz ? ritim, midi vs paylaşımı piyasada yamaha kadar çok mu ?
+ ilave CENTER CANCEL diye bir özellik varmış GW-8'de herhangi bir mp3'ü atıp bu tuşa bastığınızda vokali tamamen kesip şarkının sadece alt yapı ile çalmasını sağlıyormuş. Bu doğru mu ? Sorunsuz şekilde çalışıyor mu bu özellik ? ve bu özellik YAMAHA OR 700 V2 'de var mı ?
Belki biraz fazla oldu ama yardımınıza ihtiyacım var.