or700 e yapilan hakaretler

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 4K

kartol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
psr or700 v2
Slm.beyler nedir bu or700 dusmanligi? Nedir bu korg la mukayese edilmesi?eskiden yamaha rolan v.s kullanipta korg a gecenler.arkadaslar bi suru yamaha roland ketron kullanicisi var.milletin malzemesinin 2.el piyasasini dusurdugunuz gibi birde vatandasin moralini bozuyorsunuz.birakin millet cik an melodilerle keyif alsin keyif versin.yahu!10 yillik pa80 hala 2000 kusur liraya satiliyor 6aylik 1 yillik diger makinalar aldigin paranin nerdeyse yarisina gidiyor sayenizde. Pa800 un mu var, 500 un mu var 2x inmi var Allah 3x pro nasip etsin ama kendi makinanizla ilgilenin.forumda goruyorum yardim isteyen arkadaslar oluyor onlarada kullandigin malzemeyi anlatiniz diger makinalari kotulemeyiniz!.saygilarimla...

Cevap: or700 e yapilan hakaretler

bu aslında insanımızın bir huyu haline gelmiş durumda değilmi.? akraba ev alır kaç oda diye sorulur 2 desen 3 neden almadın der 3 desen 4 olsa daha iyi olurdu diyip hevesi kursakta bırakırlar. aynı durum arabadada mevcut beğenir alırsın bir araç arka koltuklar dar denir parçası değişmiş gibi duruyor denir... bu anlamadan yorum yapmaktır.

öyleki yazısal görüş bildirilen alanlarda bu daha sivri olabilir..

sn kardeşim 2 sene or 700 v2 kullandım. güzel cihaz, seri kullanışlı ve dinanik. bu kademe ve basamak meseledir. bence bi cihazda edi zurna var ise o cihaz çok yol katedmiş demektir.

saygılar

evet !!edi zurna'' varsa tamamdır :) şaka biyana or700 yakın bir arkadaşımda var ve hergece gazinoda çalıyor 3 soliste hemde.. ne demişler alet işler el övünür ama bazende el işler arkadaş. herşey alette bitmiyor. belki kendin çalıp söylerken midi çalarsın md çalarsın. ama önünde solist varken saniyeler sayılıdır sahnede. öyle yok midi açayım md den okurmusunuz?? yok. ÇALACAKSIN yada çalanı bulurlar. ee sen çalamadın or700 kötü, pa500 kötü, pa80 kötü, pa800 kötü, a2000 kötü bi sen iyisin :)
(kartol hocam sözüm sana değil yanlış anlama sakın. kötüleyenlere) bence piyasanın en iyi klavyesi benim olanıdır gerisi teferruattır saygılar.

haa unutmadan. ''or700e yapılan hakaretler derken benim emektar pa80imede veriştirmişsin pa80imde bende gücendik'' :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hay rahmet gecmisine.olay bu.

CİHAZ KÖTÜLEMEK KALİTESİZ MÜZİSYENİN İŞİDİR.AMA ÖTEKİ VATANDAŞTA KÖTÜ DEDİ DİYE İNANIYo ALMIYO YADA SATIYO YAPMAYIN ARKADAŞLAR HERKESİN AKLI BEYNİ VAR GİT ARAŞTIR BAK GÖR DENE AL

KÖTÜ alet yoktur kötu piyanist vardır her alet fiyatına göre uretilmistir arabalar dahi öyledir hersey öyledir kötu piyanisler ne yapsın aleti cözemezse bunlardan biride benim :) ama sunu anladım bu piyasada birinin iyi dedigine baskası kötu demistir ben bunu hep yaşadım benim icin en guzel cihaz ronald g600 dur kim ne derse desin cunku ucuz ve sesleri guzel :)saund u guzel :)

ucuz etin yahnisi yenmez demiş atalarımız :)

MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR. OYNAMAYI BİLMEYEN GELİN YERİM DAR DER. Yeter bu kadar heralde anlayan anladı!!!!!!!!!!

KÖTÜ alet yoktur kötu piyanist vardır her alet fiyatına göre uretilmistir arabalar dahi öyledir hersey öyledir kötu piyanisler ne yapsın aleti cözemezse bunlardan biride benim :) ama sunu anladım bu piyasada birinin iyi dedigine baskası kötu demistir ben bunu hep yaşadım benim icin en guzel cihaz ronald g600 dur kim ne derse desin cunku ucuz ve sesleri guzel :)saund u guzel :)

sizin elinizdeki OR700 v2 Plus bu aletten 2 veya üç tane aldırır.madem en güzel
G600 neden takas etmiyorsunuz?ayrıca elinize para da kalır.
aslan han'da G600 sürüsüne bereket.hemen gidin alın.yoksa OR700 v2 Plus'a kızmaktan ve kötülemekten kalp krizi geçirebilirsiniz.Allah yazdıysa bozsun. :)

Bu Aralar Or700 Muhabbeti Çok Oluyor. Kötülemeler İle İlgili ve Neden Hakaret Ediliyor Diye. Arkadaşlar Artık Vazgeçin Şu Klavye Kötüleme Ve Neden Şöyle Neden Böyle Gibi Konularından. Çok Kafa Karıştırıyor Gerçekten. Şahsen Ben Alet Alsam Konulara Baktıgımda Bırak Hangi Alet Almayı Alet Almaktan Vazgeçerim. Pa80 12 Senelik Alet 2000 Lira Deniliyor. Yapar Abi Bir Alet Sample Okuyorsa Bu Fiyatlar Normal. Adam Modeline Bakmıyor Özelliklerine Bakıyor. 80 ninde Or700 ünde Pa3x inde eksikleri var. Eksik Bitmez Kullanıcı Her Zaman Bir Eksik Bulur. Sadece Orgda Degil Ben Bilgisayar Teknik Servis Elemanıyım Bilgisayardada Öyle. Çok Övdügünüz 800 ler 80 ler e bakın bi ekran çalısmıyor sahnede yarı yolda bıraktı ram yandı en iyi set hangisi Bu Sampleyi Nerede Bulurum Bir Sürü Dertleri var. Set Yüklersin Hoşuna gitmez başka set yükle ritim kitleri okumaz düdük gibi çalar. Sor Şimdi Birine 800 Den Memnunmusun Cevap: Yok Ya Geçen Sahnede şunu yaptı set bulamıyorum Berbat Der. 800 E Laf At Kötüle Aynı Kişi Sen 800 e Kurban Ol Çok Memnunum Der Üzerine Alet Tanımam Der =) Şu Kötüleyenler Ritim Ses Yazmayı Denemişmi Acaba ? Dikkat Denemişmi Diyorum Yapmışmı Demiyorum. İnanın Daha Nereden Ne Yapılcagını Bilmiyorlar ( Her Marka İçin Geçerli )

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu alana bir cevap yazın...