Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Nihayet A2000 satın alabildim Dostum A2000 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Sende org aldın artık bir tek ben kaldım yaa banada bir yol göstersende ben bir alet alsam. or700 iel sx3000 arasında gidip geliyorum ama şimdi A2000 ni görünce or700'zü sildim ya sx3000 yada A2000 alacağım son kararımı henüz vermedim bu gidişle seneye kaldı bizim org hayırlısı olsun artık yeni yılda yeni bir org alırız A2000 nasıl mesela zurna ve elektro bağlama sesleri varmı halay ritimleri nasıl ? biraz bilgilenridirsen iyi olur bide fiyatı tam olarak kaç lira yada kaç euro ?
Cevap: Nihayet A2000 satın alabildim
Dostum A2000 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Sende org aldın artık bir tek ben kaldım yaa banada bir yol göstersende ben bir alet alsam. or700 iel sx3000 arasında gidip geliyorum ama şimdi A2000 ni görünce or700'zü sildim ya sx3000 yada A2000 alacağım son kararımı henüz vermedim bu gidişle seneye kaldı bizim org hayırlısı olsun artık yeni yılda yeni bir org alırız A2000 nasıl mesela zurna ve elektro bağlama sesleri varmı halay ritimleri nasıl ? biraz bilgilenridirsen iyi olur bide fiyatı tam olarak kaç lira yada kaç euro ?