ne kadar çok vatanseveriz???

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 2K

pymmemo

paylaşımcı üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x & pa800
İstanbulun yağmur haberi ana haber bültenlerinde 15 dakikayla birinci gündem maddesi olurken şehit cenazelerine ikinci sırada çok kısa bir süre ile yer veriliyor... 1 şehit yakınının gözünden akan damlalar İstanbula yağacak binlerce metreküp yağmurdan daha mukaddestir....

artık vatan sağolsun bile diyemiyoruz...

Cevap: ne kadar çok vatanseveriz???

biz millet olarak beyinler degismedikce insanligi baskalarinda görürüz... 10 kisiye deyin ki kiminiz cift sayi tutun , kiminiz tek sayi tutun deyin... sonunda ciftler teklere teklerde ciftlere düsman olur... biz böyle bi milletiz... inanin bu konularda cok cahiliz... bi futbol takimini dinmis, bayrakmis gibi savunuyorz... halbuki hepsi bizim ülkemizin takimlari insan gibi tutun sevin izleyin... demi ? nerdeee....vatanımızı,bayrağımızı.dinimizi tuttuğumuz futbol takımı kadar savunup seviyor muyuz???

Oda haber mi kardeşim alsana haber askeri okulları satalığa çıkardılar araziler iyi para ediyoya param olsada ben alsam baştakı bazılarını gebertmek için asker yetiştirirdim gece gece sinirlerim zıpladı

ustad öncelikle senin basındaki adamda vatan sevgisi yok adam siyasete futbola askeriyeye heryere burnunu soktu herkez gölgesinden korkar oldu ufak bir sozde solugu mahkemede alır oldu insanlar basımızdakinin neresine kim dokunsa tutuklanıyor pkk cökertmek isteyenler hepsi ceza evinde neymis iltica yapacaklar camileri bombalayacaklar kendilerine orgut kurmuslarda felan fisman kimse buna inanmıyor ordaki insanlar bir sehit kanına binlerce les karagsı gebertiyorlardı onlar bu ulkeye dil uzatanların dilini kesiyordu simdi ne oldu koskoca askeriye ucbes pkk lı ile bas edemezken suriyeye tehdit yagdırıyor kime usaklık ediyorsa artık biz vatanı sevmek icin önce icimizdeki hainleri öyle veya boyle yok etmemiz lazım ustadlar yine desildi yaram kusura bakmayın sehitlerimize ALLAHTAN rahmet kalanlara bas saglıgı diliyorum

Nefes filminde herşeyi özetliyor : "45 saniye"

biz millet olarak beyinler degismedikce insanligi baskalarinda görürüz... 10 kisiye deyin ki kiminiz cift sayi tutun , kiminiz tek sayi tutun deyin... sonunda ciftler teklere teklerde ciftlere düsman olur... biz böyle bi milletiz... inanin bu konularda cok cahiliz... bi futbol takimini dinmis, bayrakmis gibi savunuyorz... halbuki hepsi bizim ülkemizin takimlari insan gibi tutun sevin izleyin... demi ? nerdeee....vatanımızı,bayrağımızı.dinimizi tuttuğumuz futbol takımı kadar savunup seviyor muyuz???

hocam güzel konu açmışsınız ama millete aşağılama yapmadan yorum yapabilirsiniz,şu cümlenizi aşağılama olarak görüyorum,

biz millet olarak beyinler değişmedikçe insanlığı başkalarından görürüz,,,,,,,,,,,,,
bu millete hakarettir,ne olursa olsun bunu yazmanız gerekmiyor,ilk önce ben bu cümlelerinizden heryere varıyorum değişik o kadar mana çıkıyorki,bu cümleyi kurmadan yorum yapsaydınız çok güzel olurdu,neden çoğu konularda bu türk milleti aşağılanıyor,cahil,salak yerine koyuluyor,şimdi diyeceksinizki ben öyle demek istemedim,dediğin cümleden bu da çıkıyor daha neler neler çıkıyor,bizim bu milletteki beyin nasıl sizce? çalışmıyormu,beyin yokmu bu bizim türk milletinde,siz böyle yazdığınız için sizdeki beyinin değişmesi lazım bence,
lütfen kurduğumuz cümlelere dikkat edelim,türk milletini rencide edecek kelimelerden uzak duralım,bu kelimeniz hiç hoş değil,
türk milleti nerede ne yapacağını gayet iyi biliyor,şehit olunca hepimiz üzülüyoruz ağlıyoruz,ama yansıtarak ama yansıtmadan,
amacım polemik yaratmak değil,sırf kurduğunuz cümle çok yanlış diye yazdım bunları,

vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır!

yetim hakkı yiyenler beyzade, yemeyenlerin enayi görüldüğü bir sosyal yapıda şehit haberine 1 dk yer vermeleri fena bir süre değil..

üretim toplumu ile tüketim toplumu arasındaki fark sanırım değindiğin konunun kaynağında gizli..

Kim ne derse desin arkadaşlar, yok üzülüyoruz, yok ağlıyoruz hepsi boş. Kimse söylemeye cesaret edemiyor ama şehit haberlerine alıştık artık, en az akaryakıt zamları kadar olağan geliyor bize insanlarımızın ölmesi. Günde ortalama 2-3 askerimiz şehit oluyor zaten, haberciler de bu yüzden çok kısa geçiyorlar bunları haberlerde. Ne yazık ki terör örgütüne karşı yürütülen yanlış siyaset bu durumu bu hale getirdi, bizleri buna alıştırdı.

Bu alana bir cevap yazın...
Geri