Cevap: ne kadar çok vatanseveriz???
biz millet olarak beyinler degismedikce insanligi baskalarinda görürüz... 10 kisiye deyin ki kiminiz cift sayi tutun , kiminiz tek sayi tutun deyin... sonunda ciftler teklere teklerde ciftlere düsman olur... biz böyle bi milletiz... inanin bu konularda cok cahiliz... bi futbol takimini dinmis, bayrakmis gibi savunuyorz... halbuki hepsi bizim ülkemizin takimlari insan gibi tutun sevin izleyin... demi ? nerdeee....vatanımızı,bayrağımızı.dinimizi tuttuğumuz futbol takımı kadar savunup seviyor muyuz???
hocam güzel konu açmışsınız ama millete aşağılama yapmadan yorum yapabilirsiniz,şu cümlenizi aşağılama olarak görüyorum,
biz millet olarak beyinler değişmedikçe insanlığı başkalarından görürüz,,,,,,,,,,,,,
bu millete hakarettir,ne olursa olsun bunu yazmanız gerekmiyor,ilk önce ben bu cümlelerinizden heryere varıyorum değişik o kadar mana çıkıyorki,bu cümleyi kurmadan yorum yapsaydınız çok güzel olurdu,neden çoğu konularda bu türk milleti aşağılanıyor,cahil,salak yerine koyuluyor,şimdi diyeceksinizki ben öyle demek istemedim,dediğin cümleden bu da çıkıyor daha neler neler çıkıyor,bizim bu milletteki beyin nasıl sizce? çalışmıyormu,beyin yokmu bu bizim türk milletinde,siz böyle yazdığınız için sizdeki beyinin değişmesi lazım bence,
lütfen kurduğumuz cümlelere dikkat edelim,türk milletini rencide edecek kelimelerden uzak duralım,bu kelimeniz hiç hoş değil,
türk milleti nerede ne yapacağını gayet iyi biliyor,şehit olunca hepimiz üzülüyoruz ağlıyoruz,ama yansıtarak ama yansıtmadan,
amacım polemik yaratmak değil,sırf kurduğunuz cümle çok yanlış diye yazdım bunları,