Konuya cevap cer

Cevap: mutluluğun sırrı.

ben bu şiirine teşekkür etmiyorum Ferdesu!...İnsan böylesine bireysel davranışlarla ancak kendisini kısa bir süre kandırabilir...Bizler Sosyal varlıklarız...Başkalarının olduğu ve onların kalitesi kadar düzeyli bir yaşantımız var...Eşimiz,çocuklarımız,arkadaşlarımız...Tabiki bunlar İnsana yetmiyor...Çünkü herbirimizi ben yapan içselliğimiz var...O içsellikte bizim henüz çözemediğimiz dünya kadar delilik ve problemler var...Her  birimiz bu deliliğimizi paylaşacak,bizim ailemizle paylaşamadığımız sorunları paylaşacak ve çözümlerde yardımcı olacak özel insanlar bulmaya çalışıyor bunlara da DOST diyoruz...Sevgili nedir peki?Sadece insanın cinselliğine verilen yanıt...

Dürüst bir insan en yakınındakini hem arkadaş.hem dost,hem de sevgili olmasını çok isterdi...Ama dürüst olmak o kadar zorki...Bak şimdi yeni bir konu;Ya birde çevrendeki insanlar sana sadece kazanabildiğin ekonomi kadar değer veriyorlarsa vay haline....Bu sorunlar böyle yüzünü okşamakla,tenine dokunmakla çözülmez...ALACAKSIN ELİNE KILICINI KALKANINI ŞOVALYE GİBİ SAVAŞACAKSIN!..EN YAKIN HASIMLARINDAN BAŞLAYACAKSIN SAVAŞA...EŞİNLE,ÇOCUKLARINLA,ARKADAŞLARINLA...YETER DİYECEKSİN ETİMİ YEDİĞİNİZ...KANIMI EMDİĞİNİZ...EVET SİZLER BENİM EN YAKINLARIMSINIZ AMA BEN TEK BAŞINA GİRECEĞİM TOPRAĞA!...SİZİNLE HERŞEYİMİ PAYLAŞIYORUM...EN ÖNEMLİSİ ÖMRÜMÜÜÜÜ...AMA SİZ HALA BENİM SANATIMA,İDEOLOJİME.İNANÇLARIMA VE DAHASI UMUTLARIMA SAYGI DUYMUYORSUNUZ...BU BİRLİKTELİK YİNE DEVAM EDECEK AMA BU AL VER DÜNYANIZDA BEN MUTLU DEĞİLİM...ÇÜNKÜ ARTIK BENİM VERECEK BİR ŞEYİM KALMADI...ÇÜNKÜ ARTIK YAŞLANDIM...ESKİSİ GİBİ DOĞURGAN,ÜRETKEN DEĞİLİM.ARTIK ÇABUK YORULUYORUM...SİZE ELVEDA DEMEDEN ÖNCE HADDİNİZİ BİLİN...beni böyle şiirler yazmaya zorlamayın...

bak yahu ne düşünüyordum ne yazdım?saçmaladım yine...Ama ben en çok ne isterdim biliyormusun?;Kendisini ziyaret ettiğimde beni kocaman gülücüklerle karşılayan,giderkende gitme!...biraz daha kal!.. diyen birini...

EĞER HAYATINIZDA BÖYLE BİRİ YOKSA ÇOK MUTSUZ VE YALNIZSINIZ DEMEKTİR....

bu yazıya son verirken şunuda anladım;benden Psikiyatrist falan olmaz..ben hastayı daha deli eder  durmaz çıldırtırım...

saygı ve selamlarımla....

Dur bir ek yapayım;Zagor un yanında kim var:ÇİKOOOO

Don Kişot un:pANÇOOOOO

Demekki tek başına olmuyor...bir meksikalı yardımcı bulmalıyız...Bu arada Çiko nun tam ismi:

ÇİKO LOPEZ MARTİNEZ FELİPE CAYENTO GONZALES(krallarda bile yok böyle isim)...

Geri