Cevap: Mutlaka okuyun derim
geçenlerde bir motelden aradılar...sanatçı bir bayana eşlik etmemi istediler...kıramadım gittim...motelin piyanisti küstah,zır cahil bir adam...provada saçmalayıp duruyor...izin isteyip orgun başına geçtiğimde(pa 800),power burda,yok ses burdan açılır,style burdan seçilir vs...aldırmadım...sanatçı bayanla repertuarını prova yapıyoruz...ikide bir atılıyor,re minör,do majör deyip baş parmağı yokmuş gibi dört parmağıyla da bana akorun pozisyonu gösteriyor...kadın şarkı söylerken rastgele mixseri karıştırıyor...bayana böyle devam edemiyeceğimi usulen söyledim..o da bana "abicim geldiğime pişman oldum zaten,ne olur benim için katlanın şu proğramı yapıp kurtulayım "dedi...dostlarım proğramda bu adam bir gitar getirip akordu bile yokken rastgele bangır bangır çalarak(re minör,do majörlerede devam ederek,üstelik bağıra bağıra konuklara duyurarak) bizi çileden çıkardı...düşünün bu adam hatay ın en iyi motellerinden birinde çalıyor...
peki ben ne yaptım;sanatçı bayan arkadaşımı yalnız bırakmadım...önemli olan da buydu zaten...
iyi insanlar,birbirlerine sarılıp destek olmalılar..
sevgiler,selamlar,saygılar hepinize...