Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: müjde gem,ci arkadaslara ve gem,ler bitti diyenleredüşünce güzel amasiyah beyaz televizyona renkli tüp takmak gibi bişey oluyor.ben görmez derim zaten 4adet user ritim bankası 8 adet sample ses bankası var...hala hazırda bu alet toplam 40mb ram ile 64 user ritim 64 sample ses alıyor...kısacası kapasitesinin 3 katı 120mb ramı okusa okusa 40mb okur geriye kalan 80mb yeri sesleri ritimleri görmesi için o zaman şöyle olacak 4adet user banka tuşu 12 adet olmalıl8 adet sampleses (performans)tuşu 24 adet olmalı.....hesap ortada ...hatalıysam düzeltiniz...yıldıraysaygılar
Cevap: müjde gem,ci arkadaslara ve gem,ler bitti diyenlere
düşünce güzel ama
siyah beyaz televizyona renkli tüp takmak gibi bişey oluyor.
ben görmez derim zaten 4adet user ritim bankası 8 adet sample ses bankası var...hala hazırda bu alet toplam 40mb ram ile 64 user ritim 64 sample ses alıyor...
kısacası kapasitesinin 3 katı 120mb ramı okusa okusa 40mb okur geriye kalan 80mb yeri sesleri ritimleri görmesi için o zaman şöyle olacak
4adet user banka tuşu 12 adet olmalıl
8 adet sampleses (performans)tuşu 24 adet olmalı.....
hesap ortada ...
hatalıysam düzeltiniz...
yıldıray
saygılar