Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: mo6 için lütfen yardımMerhaba arkadaşım hayırlı olsun MO6'ın. Ben de şu an araştırma safhasındayım sanırım bir kaç aya kadar bi MO6 da ben alıcam. Soruna gelince henüz bir MO sahibi olmadığım için bir şey diyemiyorum. Burada da çok fazla kullanıcısı yok anladığım kadarıyla. Ancak ben de kullanıcı klavuzu mevcut. İlgili bölümü en kısa sürede çevirip sana yardımcı olmaya çalışıcam.Sevgiler.
Cevap: mo6 için lütfen yardım
Merhaba arkadaşım hayırlı olsun MO6'ın. Ben de şu an araştırma safhasındayım sanırım bir kaç aya kadar bi MO6 da ben alıcam. Soruna gelince henüz bir MO sahibi olmadığım için bir şey diyemiyorum. Burada da çok fazla kullanıcısı yok anladığım kadarıyla. Ancak ben de kullanıcı klavuzu mevcut. İlgili bölümü en kısa sürede çevirip sana yardımcı olmaya çalışıcam.
Sevgiler.