Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
[QUOTE = "sancaktarbey, posta: 295415, üye: 5310"]jeybeycem kardeş avl-2500 kullanmıstım patlama yapıyordu . zevkine ve bilgisine pek güvenmediğim bir arkadaş avl-2600 için beş para etmez demişti ama sen memnunsun ötme ve ses kalitesi anlamında nasıldır ufak bir tanıtım yazısı yazarsan sevinirim . sağlıkla kal .
[QUOTE = "sancaktarbey, posta: 295415, üye: 5310"]
jeybeycem kardeş avl-2500 kullanmıstım patlama yapıyordu . zevkine ve bilgisine pek güvenmediğim bir arkadaş avl-2600 için beş para etmez demişti ama sen memnunsun ötme ve ses kalitesi anlamında nasıldır ufak bir tanıtım yazısı yazarsan sevinirim . sağlıkla kal .
Şöyle söylim teknik bilgi veremem fakat ben düğünde yapıyorum canlı müzikte çok memnunuz ve özellikle şunu diyim ses sistemi kiralayanlar var burada shure kullanıyolar kablolu solistler ilk onu deniyor benim mikrofonu test ederken onlarda merak ediyor ve kesinlikle çok başarılı ve şunu diyebilrim stüdıolardada kullanıyolar tercih ediliyor hatta yanlış hatırlamıyorsam AHMET TEMUÇİN duymuşunuzdur abimizi bu işin içinde oda çok iyidir çok tercih edilir demişti roff r 720 telsiz mikrofonda var avl çok daha iyi.
[/QUOTE]