Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: mıdı usb baglantısı aCİLLLLLLLLaynen..bendede vardı bu orgtan ..yanlız benimkisi tr v2 ydi..bendede olmamıştı çalıştıramamıştım ...sürekli failed yazısı çıkıyordu..sanırım her kabloyu kabul etmiyor org ..bendeki 20 tl lik bişeydi netten almıştım...ama 50 tl lik ..100 tl lik te midi kabloları var ..seçim size kalmış .bir arkadaşımız bu midi kablosu sorununu değiştire değiştire 3 üncüde ancak halledebilmişti yanlış hatırlamıyorsam.bu durumda demekki sizdeki kablodada bir uyumsuzluk söz konusu.
Cevap: mıdı usb baglantısı aCİLLLLLLLL
aynen..bendede vardı bu orgtan ..yanlız benimkisi tr v2 ydi..bendede olmamıştı çalıştıramamıştım ...sürekli failed yazısı çıkıyordu..sanırım her kabloyu kabul etmiyor org ..bendeki 20 tl lik bişeydi netten almıştım...ama 50 tl lik ..100 tl lik te midi kabloları var ..seçim size kalmış .bir arkadaşımız bu midi kablosu sorununu değiştire değiştire 3 üncüde ancak halledebilmişti yanlış hatırlamıyorsam.bu durumda demekki sizdeki kablodada bir uyumsuzluk söz konusu.