Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Micle breath control loop klarnet... videoCalan arkadas loop degilde sampel Taksim deseydi bazi acele karar veren arkadaslar olayi daha cabuk anlardi.ama isi set yapmak olan birinin anliyacagini tahmin etmisdir arkadasimiz. Elline saglik arkadasimiz kendi imkanlariyla ugrasmis birseyler yapmis hellal olsun tebrik ediyorum kendisini.ayni olayi bende yapmis oldugum orga yapiyorum aslinda cok mantikli ve pratikbende 48v olmayacak tabi insallah 3 - 4 haftaya kadar videosunu sunarim.
Cevap: Micle breath control loop klarnet... video
Calan arkadas loop degilde sampel Taksim deseydi bazi acele karar veren arkadaslar olayi daha cabuk anlardi.ama isi set yapmak olan birinin anliyacagini tahmin etmisdir arkadasimiz. Elline saglik arkadasimiz kendi imkanlariyla ugrasmis birseyler yapmis hellal olsun tebrik ediyorum kendisini.
ayni olayi bende yapmis oldugum orga yapiyorum aslinda cok mantikli ve pratik
bende 48v olmayacak tabi insallah 3 - 4 haftaya kadar videosunu sunarim.