Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Micle breath control loop klarnet... videoAnlamadan dinlemeden konuşmayalım, kardeşim. Çok ağır konuşuyorsun !!! Video da ki insanı tanımıyorum ama adamın ne yaptığını bilmeden sallıyorsun bol keseden !!! Adam mikrofonla breath kontrol kurmaya çalışıyor, 1- ağzındaki breath kontrol değil kondanser mikrofon!!! 2-Adam kendim çalıyorum demiyor lop klarnet çalışması, yani klavyeden bir tuşa basıyor mikrofona da boş üfürüyor breath misali klavyede çalan loop klarnete breath efekti veriyor.Umarım açıklayıcı olmuştur. Bu video daki insanı tanımıyorum, ama yaptığı konuyu başka yerlerden takip ediyorum, anlamadan dinlemeden en önemlisi bilmeden ağır yorumlar yapmayalım!!!
Cevap: Micle breath control loop klarnet... video
Anlamadan dinlemeden konuşmayalım, kardeşim. Çok ağır konuşuyorsun !!! Video da ki insanı tanımıyorum ama adamın ne yaptığını bilmeden sallıyorsun bol keseden !!! Adam mikrofonla breath kontrol kurmaya çalışıyor, 1- ağzındaki breath kontrol değil kondanser mikrofon!!! 2-Adam kendim çalıyorum demiyor lop klarnet çalışması, yani klavyeden bir tuşa basıyor mikrofona da boş üfürüyor breath misali klavyede çalan loop klarnete breath efekti veriyor.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Bu video daki insanı tanımıyorum, ama yaptığı konuyu başka yerlerden takip ediyorum, anlamadan dinlemeden en önemlisi bilmeden ağır yorumlar yapmayalım!!!