Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Lutfen yardımcevap icin teskkurlerben 64mb yukluyorum yani normal yukleme yapildiktan sonra calismasi gerkiyor sanirim arkadasin bize sundugu setler karisik olarakmi bulunuyor bgalamaya aciyorum baska bises elektro baska zurnalar tutuyor sadece bende anlamadim gtti diye ensturmnlarla fazla kullanmiyorum peki önere bileceyiniz 64 mb setlerden hangisi bu taz seslerle dolubu rem olayi kendimiz takma gibi bir imkanizmiz varmi
Cevap: Lutfen yardım
cevap icin teskkurler
ben 64mb yukluyorum yani normal yukleme yapildiktan sonra calismasi gerkiyor sanirim arkadasin bize sundugu setler karisik olarakmi bulunuyor bgalamaya aciyorum baska bises elektro baska zurnalar tutuyor sadece bende anlamadim gtti diye ensturmnlarla fazla kullanmiyorum peki önere bileceyiniz 64 mb setlerden hangisi bu taz seslerle dolu
bu rem olayi kendimiz takma gibi bir imkanizmiz varmi