Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
sayın müzisyen abilerim hepinize yorunlarınız için ayrı ayrı teşiekkür ederim eminim hepiniz benden büyüksünüzdür ki ben 18 yaşımdayım bi piyanist abim nota bikmeden asla olmaz demiş aslında ben notayı bilmeye biliyoru ama mesela kaıt üzerine yazsalar okuyamam sadece nereye basmam gerektiğiniz biliyorum ben orgu elime ilk aldığım gün bi parça çaldım 4 sene amatör çaldım ve 1,5 yıldır profesyonel xd9 çalıyorum daha dorusu profesyonel çalmaya çalışıyorum işimi seviyorum ilerde bu işi yaparmıyım yada ne kadar yaparım onuda bilmiyorum ama işimin ehli olmaya çalışıyorum desem yeridir ritimde yazabiliyorum ama o arkadaşa nasıl öğretceimi tam olarak kestiremedim ona alıştırma yaparak belki örenebilceini söledim ama bilmiyorum zaten çocuk yanıma haftada bir geliyo ama örenir inşallah zaten dediğiniz gibi müzik kulaı varsa yapar ben uraşcam ama olursa our olmazsa da napalım neyse hepinize yeniden teşekkür ediyorum hepinizde iş hayatınızda başarılar