Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
pa 80 midi convert yüksek modelleri desteklemeyecegı için mantıklı olanı cihazdan midi export olacak.. ama son cıkan cıhazlar 4x pa700 pa 1000 genaral midi konusunda sıkıntı cakarabilir cihazın rom sample bölümünde hem sayıasl olarak kaymalar vr hemde sampleler değişmiş.. sağlık bir sonuç alınamayabilir.. .ama user midi yazılırsa belki iş görür ondada dediğim gibi fl de pa 4x pa 3x ins dosyalarını bulamdım ben.. geçen sene belki yaınlanmışdır... çok karısık işler ustad bunlarla ugrasmak için emekli olacanki zevk alasın doları euro yu düşünürken ilham kaçıyor
pa 80 midi convert yüksek modelleri desteklemeyecegı için mantıklı olanı cihazdan midi export olacak.. ama son cıkan cıhazlar 4x pa700 pa 1000 genaral midi konusunda sıkıntı cakarabilir cihazın rom sample bölümünde hem sayıasl olarak kaymalar vr hemde sampleler değişmiş.. sağlık bir sonuç alınamayabilir.. .
ama user midi yazılırsa belki iş görür ondada dediğim gibi fl de pa 4x pa 3x ins dosyalarını bulamdım ben.. geçen sene belki yaınlanmışdır... çok karısık işler ustad bunlarla ugrasmak için emekli olacanki zevk alasın doları euro yu düşünürken ilham kaçıyor