Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg pa800ex m3 Turkish stringstr de sadece ben satıyorum aralarındaki farkı söyleyeyim 800 ile aynı fark olarak koma düğmesi eklenmiş ona basınca ekran komple koma oluyor + power eklenmiş aktif duruma getirince güçleniyor + rengi gri + set e kilit atılabiliyor + quick silver düğmesi ile hem ritim hemde ses sayfasını birleştiriyorsunuz sıfır fiyatı 4500tl dir almak isteyen bana ulaşabilir aynı zamanda farkları demo izleyerek değil klavyeyi test ederek anlarsınız saygılar iletişim 05325040079 05367405111 macitvega
Cevap: korg pa800ex m3 Turkish strings
tr de sadece ben satıyorum aralarındaki farkı söyleyeyim 800 ile aynı fark olarak koma düğmesi eklenmiş ona basınca ekran komple koma oluyor + power eklenmiş aktif duruma getirince güçleniyor + rengi gri + set e kilit atılabiliyor + quick silver düğmesi ile hem ritim hemde ses sayfasını birleştiriyorsunuz sıfır fiyatı 4500tl dir almak isteyen bana ulaşabilir aynı zamanda farkları demo izleyerek değil klavyeyi test ederek anlarsınız saygılar iletişim 05325040079 05367405111 macitvega