Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg pa800 Aldım Fakat Set Değiştirmek istiyorumpa 800 bölümünde setler var ben ücretsiz olan dersen göktug albayrak setini tavsiye edebilirim.. yüklemeye gelince seti ubs ,ye attikdan sonra media bölümüne tikla ve ekranda usbye atmis oldugun set gelecek seti tikla load yap...Tavsiye dosya icerindekileri arti dosyalar (sound-pad-style gibi) dosyalari dosya olarak tek tek atarsan yani yüklersen sorun olmaz...dosya pcm olarak 63mb di dikkat et yüklemeden dosyanin 64mb gecmedihinden emin ol...Kolay gelsin.
Cevap: Korg pa800 Aldım Fakat Set Değiştirmek istiyorum
pa 800 bölümünde setler var ben ücretsiz olan dersen göktug albayrak setini tavsiye edebilirim.. yüklemeye gelince seti ubs ,ye attikdan sonra media bölümüne tikla ve ekranda usbye atmis oldugun set gelecek seti tikla load yap...Tavsiye dosya icerindekileri arti dosyalar (sound-pad-style gibi) dosyalari dosya olarak tek tek atarsan yani yüklersen sorun olmaz...dosya pcm olarak 63mb di dikkat et yüklemeden dosyanin 64mb gecmedihinden emin ol...Kolay gelsin.