Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg pa80 usb floppy emülatörValla ne yaptıysam olmadı dediğin gibi o kalın kabloyu ters çevirip taktım yeşil ışıkda yanmaya başladı ama bi türlü usb belleği okutamadım cihaza cd nin içindekileride okudum hatta windows 7 desteklemiyo diye cd içindeki programı xp makinada yaptım adım adım genede okutamadım usb yi cihaza bu arada teşekkür ederim yardımın için kablo olayını sayende çözdüm dorak28
Cevap: korg pa80 usb floppy emülatör
Valla ne yaptıysam olmadı dediğin gibi o kalın kabloyu ters çevirip taktım yeşil ışıkda yanmaya başladı ama bi türlü usb belleği okutamadım cihaza cd nin içindekileride okudum hatta windows 7 desteklemiyo diye cd içindeki programı xp makinada yaptım adım adım genede okutamadım usb yi cihaza bu arada teşekkür ederim yardımın için kablo olayını sayende çözdüm dorak28