Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim.arkadaşlar ben sizler gibi bu işin uzmanı değilim ancak bende utar da pa600 qt inceledim.or 700 plus sattım yeni bir org alıcam.öncelikle biz evde amatörce bu işi yapanlar için pa 600 mp3 ve md okuyor hemde 5sn yüklüyorsun bu süper.pa 800 set yüklenip dinlemedimancak ekran çok karışık geldi,dokunmatik ama sanki pratik değil sahnede nasıl olur sizler bu işin uzmanısınız.sesler çok iyi geldi özellikle türk sesleri, kolonları da pa 80 den güçlü geldi bana.pa 500 kullanmıştım hiç pa 600 ile kıyaslanmamalı, ancak ritimler biraz güçsüz gibi,nasıl diyeyim a2000 de denemiştim sanki a2000'nin yanında pasif gibi darbukalar zayıf geldi kulağıma, kısacası amatör kulağımla ahım şahımgelmedi ,dedim ya işin uzmanı sizlersiniz, a2000 kalitesini bilmem ancak onun kadar değil gibi, fakat şu varki a2000 e o parada verilmez çünkü pa600 eğer yaygınlaşır ve alışılırsa bu fiyat ile daha çok iş yaparbendenizin anladığı bu kadar teşekkür ederim hepinize!
Cevap: Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim.
arkadaşlar ben sizler gibi bu işin uzmanı değilim ancak bende utar da pa600 qt inceledim.or 700 plus sattım yeni bir org alıcam.öncelikle biz evde amatörce bu işi yapanlar için pa 600 mp3 ve md okuyor hemde 5sn yüklüyorsun bu süper.pa 800 set yüklenip dinlemedim
ancak ekran çok karışık geldi,dokunmatik ama sanki pratik değil sahnede nasıl olur sizler bu işin uzmanısınız.sesler çok iyi geldi özellikle türk sesleri, kolonları da pa 80 den güçlü geldi bana.pa 500 kullanmıştım hiç pa 600 ile kıyaslanmamalı, ancak ritimler biraz güçsüz gibi,nasıl diyeyim a2000 de denemiştim sanki a2000'nin yanında pasif gibi darbukalar zayıf geldi kulağıma, kısacası amatör kulağımla ahım şahımgelmedi ,dedim ya işin uzmanı sizlersiniz, a2000 kalitesini bilmem ancak onun kadar değil gibi, fakat şu varki a2000 e o parada verilmez çünkü pa600 eğer yaygınlaşır ve alışılırsa bu fiyat ile daha çok iş yapar
bendenizin anladığı bu kadar teşekkür ederim hepinize!