Konuya cevap cer

Cevap: Korg Pa600 QT Denedim Görüşlerim.

Size tamamen katılıyorum. Aleti 1 saat inceledim 800 seti de yukledim ve o şekilde de denedim. Şunu söylemek istiyorum aleti denemek isteyenler mutlaka ama mutlaka global den eko ayarları ile oynasınlar hele de tesisata bağlı değilse  kendi hoparlörlerinden ses alıyorlarsa eko ayarları ile ayar yapsınlar. Çunki uzerinde gelen ayar CE'nin studyoda yaptığı ve onun studyodaki kaliteli tesisatı ile yapılmış ayar. Kendi hoparlörlerinde aynı lezzeti vermiyor onun için basları ve orta ses ayarlarını yapıp dinlemenizi tavsiye ederim kesinlikle 800 e yakın saund var. Birde Ana reverb ayarınıda unutmayın. Aleti kurcalamadan ve ayar yapmayı bilmeden sadece internetten dinlemek ile  yorum yapılmasını doğru bulmuyorum. Set olarak ta CE sesler olarak yeterli fakat ritim eksiklikleri var.  Fazla buyutmeye gerek yok nede olsa diğer setlerden tamamlanabilir. Mesela CE nin kitlerindeki asma davul yerine CEVO nun asma davulu mutlaka şart. Bir de tabiki CEVO nun Çiftetelli ritimleri. Bunlarda olursa bence harika olur.

(Kusura bakmayın U harfinin noktalısı klavyemde kopuk olduğundan yazamadım)

Geri