Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg Pa600 ile Pa600 QT arasındaki farkSize bir konuya aciklik getireyim,ben nerdeyse 16 yildan beri burda yasayan biri olarak Turkiyeye bir suru elektronik esya getirdim 4 tanede org getirdim oyle vergi falan alan yok sadece gumrukte cihazin seri numarasini isleyip 30tl bandrol parasi aliyorlar o kadar.oyle vergi falan aldiklari yok,arkadaslara kesin olmayan bilgiler verilip kafalari karistirmayalim,Hollandada pa600 999 pa600qt 1099dur.Harun arkadasim Amsterdama gelirse yardimci olurum,yanliz sunuda belirteyimki euro suan 2.68tldir.yani 1099 euro 3.000 tl yapar,yani zarariniz tam 500 tl olur.
Cevap: Korg Pa600 ile Pa600 QT arasındaki fark
Size bir konuya aciklik getireyim,ben nerdeyse 16 yildan beri burda yasayan biri olarak Turkiyeye bir suru elektronik esya getirdim 4 tanede org getirdim oyle vergi falan alan yok sadece gumrukte cihazin seri numarasini isleyip 30tl bandrol parasi aliyorlar o kadar.oyle vergi falan aldiklari yok,arkadaslara kesin olmayan bilgiler verilip kafalari karistirmayalim,Hollandada pa600 999 pa600qt 1099dur.Harun arkadasim Amsterdama gelirse yardimci olurum,yanliz sunuda belirteyimki euro suan 2.68tldir.yani 1099 euro 3.000 tl yapar,yani zarariniz tam 500 tl olur.