Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg pa4x demobir ayı geçti bende kullanıyorum ..alet kral ..fakat dört sene 800 den sonra beni yavaşlattı kasdı biraz bu ,tabiki zaman lazım ama herşey dokunmatik ekranda ..mesela geçen tam oyun havasındayım geçiş yapacam parmağımın kenarı değmiş factory den fabrika ritimlerine geçti bende dokunmuş bulundum dans ritmine geçti))) ..millet yığıldı kaldı)))) ...hemen dansa geçtim bende ama gülmekten öldüm ...sanki yıllardır 800 le konuşuyoruz da birisi şşşşş bi dakka der gibi tökezledim ben bunla ..demolarım da var ama bi türlü atamıyorum mp3 uzun geliyormuş nasıl yapacam arkadaşlar..
Cevap: korg pa4x demo
bir ayı geçti bende kullanıyorum ..alet kral ..fakat dört sene 800 den sonra beni yavaşlattı kasdı biraz bu ,tabiki zaman lazım ama herşey dokunmatik ekranda ..mesela geçen tam oyun havasındayım geçiş yapacam parmağımın kenarı değmiş factory den fabrika ritimlerine geçti bende dokunmuş bulundum dans ritmine geçti))) ..millet yığıldı kaldı)))) ...hemen dansa geçtim bende ama gülmekten öldüm ...sanki yıllardır 800 le konuşuyoruz da birisi şşşşş bi dakka der gibi tökezledim ben bunla ..demolarım da var ama bi türlü atamıyorum mp3 uzun geliyormuş nasıl yapacam arkadaşlar..