Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg pa300 Asm antep set ve ilahi set hazıryeni yıl haftası yogunluk vardı o nedenle zamanımız olmadı kusura bakmayın arkadaşlar önümüzdeki hafta içi seti paylaşıcam bu arada pa600 pa900 pa3xle içinde şuan yöresel set hazırlıyorum ilerde bunlarıda paylaşıma açıcam işallah arkadaşlar diyer sorunuza cevaben pa300 sempl okumadıgı için üst model ritimlerini okumaz pa80 kartsız ritimlerini pa500 rtimlerini durum kitleriyle beraber atarsanız okur bence bunada gerek yok zaten cüneyt ertaçın pa600 için yapmış oldugu tr 10 setin pa300 ün rom hafızasının aldıgı kadar datalar yüklenmiş pa300 tonları daha farklı güncelemelerde 20 adet ritim ve dr kitler ve sesler paylaşıldı sahne ve düyün ortamına yetecek kadar şu an pa300 içerisinde ritim ve sesler mevcut korgpaturkiye sitesinden güncelemeleri indirebilirsinizPa 300 | KORG Türkiye
Cevap: korg pa300 Asm antep set ve ilahi set hazır
yeni yıl haftası yogunluk vardı o nedenle zamanımız olmadı kusura bakmayın arkadaşlar önümüzdeki hafta içi seti paylaşıcam bu arada pa600 pa900 pa3xle içinde şuan yöresel set hazırlıyorum ilerde bunlarıda paylaşıma açıcam işallah arkadaşlar diyer sorunuza cevaben pa300 sempl okumadıgı için üst model ritimlerini okumaz pa80 kartsız ritimlerini pa500 rtimlerini durum kitleriyle beraber atarsanız okur bence bunada gerek yok zaten cüneyt ertaçın pa600 için yapmış oldugu tr 10 setin pa300 ün rom hafızasının aldıgı kadar datalar yüklenmiş pa300 tonları daha farklı güncelemelerde 20 adet ritim ve dr kitler ve sesler paylaşıldı sahne ve düyün ortamına yetecek kadar şu an pa300 içerisinde ritim ve sesler mevcut korgpaturkiye sitesinden güncelemeleri indirebilirsiniz
Pa 300 | KORG Türkiye