Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: korg pa1x bilgi istiyorumüstadım ben kullandım 10 numara birazda set düzenliyebilirseniz sıkıntı olmaz fakat arkadaşlar haklı emo board mutlaka olsun ondaki sesler ve ritimler size yeter ben yaşım itibari ile taşıyamadığım dan dolayı satdım yoksa memnun olmadığımdan değil mp3 ve emo board lı alırsanız zaten cd de var onda sıkıntısız çalarsınız fakat ucuz değil temizini almaya özen gösterin piyano çalma zevki veriyor insana tuşların altı bile çelik destekli kasası bir kısmı metal o yüzden ağır allah işinizi rast getirsin gönlünüze göre versin inşallah
Cevap: korg pa1x bilgi istiyorum
üstadım ben kullandım 10 numara birazda set düzenliyebilirseniz sıkıntı olmaz fakat arkadaşlar haklı emo board mutlaka olsun ondaki sesler ve ritimler size yeter ben yaşım itibari ile taşıyamadığım dan dolayı satdım yoksa memnun olmadığımdan değil mp3 ve emo board lı alırsanız zaten cd de var onda sıkıntısız çalarsınız fakat ucuz değil temizini almaya özen gösterin piyano çalma zevki veriyor insana tuşların altı bile çelik destekli kasası bir kısmı metal o yüzden ağır allah işinizi rast getirsin gönlünüze göre versin inşallah