Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
arkadaslar bencede almayın versiyon 2 calışmıyor yardımcı olunmuyor hemen kestirip atılıyor bin pişman oldum aldıgıma güncelleyin cıkıyor karsıma seni zorunlu bırakıyor birde aynı pc de hic değişiklik yok parcalarında pc ye her format atısımda bir mac ıd ile karsılastım ve yardımcı olunmadı satanakadar arkadaslar inanmayın en iyisi klavyenizden halledin benim bir satın alınan program ömürlüktür bir pc de kullanıyon mesela benim anakartım gitti bozuldu şimdide yeni lisans istiyor artık vazgectim programdan
arkadaslar bencede almayın versiyon 2 calışmıyor yardımcı olunmuyor hemen kestirip atılıyor bin pişman oldum aldıgıma güncelleyin cıkıyor karsıma seni zorunlu bırakıyor birde aynı pc de hic değişiklik yok parcalarında pc ye her format atısımda bir mac ıd ile karsılastım ve yardımcı olunmadı satana
kadar arkadaslar inanmayın en iyisi klavyenizden halledin benim bir satın alınan program ömürlüktür bir pc de kullanıyon mesela benim anakartım gitti bozuldu şimdide yeni lisans istiyor artık vazgectim programdan