Konuya cevap cer

Cevap: korg pa manager sakın almayın !

arkadşlar progarmı aldığım gün yeni sıfır laptop aldım i5 işlemci 4 gb ram 350 hardisk 2 gb ekran kartı en iyi ses kartını kullanıyorum programda birkere bozuk set açtım dahada program düzelmedi combofix atmama rağmen program düzelmedi yani birkere bozuk set açarsanız program bilgisayarda kalıcı hasar bırakır dahada düzeltemezsiniz çünkü program server üzeri çalışıyor cmd komutuda (%temp%) 'dir  bu klasörün içindeki manager dosyaları silersem birdaha aktivasyonu aktif edilmemesinden endise duyuyorum o yüzden programın gizli dosyalarını silemiyorum silsem bekli düzelebilir anladınızmı arkadaşlar ama siz merak etmeyin artık bu programa ihtiyacınız kalmayacak  programlamacı bir editörle görüştüm  bu yaz tasarımına başlıyacak normal korg yamaha kronos m3 gibi cihazların setlerini programda açıp style intro perform multisample gibi dosyları oynatabileceksiniz ve midi klavye bağlantılı olacak seti programda açtığınız gibi  pad'li midi kalvyelerden ritimlerini introlarını oynatabileceksiniz ve enstrumanlarını çalabileceksiniz kontakt 5 (VST) bağlantılı olacak inşALLAH :)

Geri