Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg Pa-800 sorunu !hocam eğerki seste bozulma varsa sadece ptchbender gitmiş demektir,arasıra yapıyorsa kesinlikle ptchbenderden-sürekli oluyo deseydin o zaman ram derdim,benim ptchbender de bozuktu bi ara potu değiştirdim sorun düzeldi,özellikle elektro ve yaylı seslerde çok bozulma oluyordu,bu ara daha yeni yeni yine kaçırmaya başladı ptchbender,pot değişecek mecburen,benimde sesler bozuluyor,pa 800 kullanıyorsan bunları göz önünde bulunduracaksın maalesef,şu da bi gerçek pa 800 saunddaki ve ritimdeki tat için bunlar sorun bile sayılmaz,
Cevap: Korg Pa-800 sorunu !
hocam eğerki seste bozulma varsa sadece ptchbender gitmiş demektir,arasıra yapıyorsa kesinlikle ptchbenderden-sürekli oluyo deseydin o zaman ram derdim,benim ptchbender de bozuktu bi ara potu değiştirdim sorun düzeldi,özellikle elektro ve yaylı seslerde çok bozulma oluyordu,
bu ara daha yeni yeni yine kaçırmaya başladı ptchbender,pot değişecek mecburen,benimde sesler bozuluyor,pa 800 kullanıyorsan bunları göz önünde bulunduracaksın maalesef,
şu da bi gerçek pa 800 saunddaki ve ritimdeki tat için bunlar sorun bile sayılmaz,