Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Korg pa 800 için ritim tabloları oluşturmabu bencede büyük eksiklik pa800 kullanmaya çok yeni başladım bu çalışma yapılırsa çok iyi olur. ben şunu merak ediyorum pa800 e ritm ve sesler sadece ses olarak mı yüklenebiliyor? yani daha önce kullandığım a1000 de istediğin ses ya da ritmleri user deki boş hafızaya atıyorduk. Şimdi yukarda arkadaşın belirttiği gibi bazı setlerde güzel ritmler var ama yöresel ritmlerde var onlar lazım değil. illa ki set mi oluşturmak gerekiyor.Birde klavyede songbook özelliği var bu özelliği kullananlar ve türkçe repertuvar için düzenleyenler var mı yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Cevap: Korg pa 800 için ritim tabloları oluşturma
bu bencede büyük eksiklik pa800 kullanmaya çok yeni başladım bu çalışma yapılırsa çok iyi olur. ben şunu merak ediyorum pa800 e ritm ve sesler sadece ses olarak mı yüklenebiliyor? yani daha önce kullandığım a1000 de istediğin ses ya da ritmleri user deki boş hafızaya atıyorduk. Şimdi yukarda arkadaşın belirttiği gibi bazı setlerde güzel ritmler var ama yöresel ritmlerde var onlar lazım değil. illa ki set mi oluşturmak gerekiyor.
Birde klavyede songbook özelliği var bu özelliği kullananlar ve türkçe repertuvar için düzenleyenler var mı yardımcı olursanız teşekkür ederim.